//]]>

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2

August 15, 2013

Kembali menemui uols setelah sekian lama... Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2... ^_^...

Seperti maklum, segmen ini dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly serta rakan2 lain untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang buat kita semua untuk berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww... he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 15/8/2013, jam 1.00 petang SEHINGGA 22/8/2013, jam 1.00 petang... Aci tak? *_^ ... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join... Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers, he he he...stalkers pun boleh, x ada masalah...masa serta peluang untuk anda menonjolkan diri...ekekekeke...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...


4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1.   10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2.   Pemenang akan diumumkan pada 25/8/2013.
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 25/8/2013 sehingga 25/9/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

You Might Also Like

35 pesanan ditinggalkan

  1. thanks sudi join, nanti saya update senarai peserta dan tinggalkan link senarai peserta di sini yer... *_^

    ReplyDelete
  2. slmt bersegmen..singgah dr segmen yg sama..
    http://www.madrasahkehidupan.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  3. As Salam..saya pun join segmen ni

    Done follow awak juga ya #332

    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    Jemput bertandang ke blog saya ya

    ReplyDelete
  4. thanks sebab sudi support dan join...nanti jangan lupa semak senarai peserta di sini yer... jangan lupa juga jika berkesempatan follow dan bloghopping ke blog peserta lain... *_^

    http://www.bubblynotes.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan & selamat bersegmen.

    http://el-shoppe.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    http://nureenz.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  6. Salam 9 Syawal PB...Ziarah sini dari segmen yang sama..good luck ya..

    ReplyDelete
  7. dr segmen yg sm..fiza follow sini..jemput ke blog fiza yer.. http://ourmemoria.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  8. dr segmen yg sme..singgah la ke blog TB ;)
    ceritasitelingabulat.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. melompat disini...jemputlah singgah yep...

    http://suarackatak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. singgah sini..

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  11. dr segmen sama^^ done follow kamu..jom jenguk cik anis n betukar2 pendapat ^^

    ReplyDelete
  12. Dari segmen yang sama
    Done Follow.Selamat hari rayeee
    :):);)

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan & selamat bersegmen..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  14. hai..hai..Diyanahani disini!! Salam perkenalan.. Melawat dari segmen yang sama...Jemput ke blog hani yer...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  15. bloghopping sini dari segmen yg sama..

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/follow-bloghopping-bubblynotescom-2.html

    ReplyDelete
  16. Assalam, kenit datang menyinggah dari segmen yg sama :) Selamat bersegmen ;).

    ReplyDelete
  17. Salam, selamat hari raya :)

    Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya ye :)

    http://linazainal.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  18. dari segmen yg sama :)

    http://mystiquelolita3298.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  19. hi...salam perkenalan...blog walking dari segmen yg sama....

    ReplyDelete
  20. Hai. selamat petang. singgah dari segmen yang sama. :D

    http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  21. selamat sejahtera dan selamat bersegmen
    aye dari segmen yang sama... :)

    ReplyDelete
  22. Datang dari segmen Puan Bublynotes.com
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html
    jom singgah bloghopping kat sini pulak..

    ReplyDelete
  23. wooopss...
    shark blogwalking cni pulak..
    sama2 tunggu ler result nnti :)

    ReplyDelete
  24. gud luck!
    sy belum publish entri lg sbb ad error html ..
    kalau publish bersepah jdi nye blog. blum fix.
    tgkla mlm ni publish .

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  25. dari segmen sama..

    http://www.akubahrain.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  26. dari segmen yang sama..salam kenal,done follow sini^^

    http://dilaella.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  27. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    berkunjung dari segmen yang sama..

    ReplyDelete
  28. hai salam singgah ;) saya dr segmen yg sama.. :D
    slamat bersegmen ;)

    http://wantsania.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

    Hari ni ERAZ datang singgah daripada Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com #2..

    Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  30. Singgah dari segmen yang sama, jemput follow and singgah blog saya jugak yer.. =D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  31. dari segmen yang sama :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  32. dah follow sini..

    dari segmen yg sama...

    http://www.mynameisnurha.blogspot.com/2013/08/segmen-follow-bloghopping.html

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum Alhamdulillah.. Datng sini jenguk kawan blogger dari segmen yang sama :) Blog dah hidup balik!! IRA ARINA IS BACK http://mashimaaru.blogspot.com/2013/10/baca-ni.html :P

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^