//]]>

jalan-jalan cameron higlands-part 2

September 23, 2013

Salam...

Sambungan dari entry sini
Nak citer panjang pun nt korang bosan plak...
Jom cuci mata
Tempat kedua kitaorang melawat di cameron selepas
Ke lavender garden

Yupsss..kami ke
Roses valley..
First time masuk cantik2
Bunga roses kat dalam tu
Macam2 jenis ada
Black rose, red rose, yellow, white...
Mmg teruja la juga saya
Sebab mmg minat dgn bunga roses...hehe
Selain wangi, kelopaknya yang banyak tu yg bt sy suka hihihi

setakat hari nie..
umah saya mmg xda lagi sebarang bunga..
sebab tahap kerajinan belum sampai lagi..hahaha
sedang mengumpul barang2 kaca dulu kot...
sebab kalau bunga2 mesti nak jaga dengan lebih rapi..nak cuci & buang habuknya..
almaklum la anak kecik2..nie..
umah kena la kemas selalu dan tak berhabuk 
sensetip tau untuk baby2 kecik..

jemput cuci mata yaaaaa............
zassssssssssssssssszzzzzzzzzzzzz.........




















gambar dalam entry nie semua masa kat dalam
roses valley
saya pasti ramai yang pernah sampai..
cantik kn...
(kalau la ada camera dslr mesti pic lg cantik...sedang memujuk en.hubby membeli dslr....sila lah baca entry ini en.hubby....hehe)
agak2 bila nak boleh dapat entahla!

oh..ya.tiket masuk ke roses valley nie
cuma RM5.00 aje untuk dewasa
kanak-kanak RM3.00
sama je macam tiket ke Lavender garden

ok la...last tuan tanah nak interprem lagi...hehehe
ada lagi sambungan 
kisah cameron higlands saya nie...





tuan tanah vs snowhite & 7 orang kerdil
(gigih tau saya nak bergambar dgn snowhite...hahaha)


nota: kalau you'lls nak tahu saya mmg hantu kamera...suka klik sna klik sini...over i nie tau!hehehe
(nasib baik dapat hubby yg memahami... kikikiki)

You Might Also Like

7 pesanan ditinggalkan

  1. Wish nak holiday cni jugak... Rindu nk mkn strawbery fresh2

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah strawberry freshh xsempat nak duduk dah ngappp2..sedapp kan..:)

      Delete
  2. Replies
    1. jln2 mmg best penatnya yg tak tahan tu..balik umh mlm2 kna urut kaki huhu

      Delete
  3. nape perut tue ditutup....hehehe..MV due bulan 12...21.12

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe baby malu nak bergambar..xlama dah ekk..

      Delete
  4. hehehe....yup lagi 2 bulan lebih..PB bila due

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^