//]]>

kaisara oh kaisara

September 21, 2013

salam..

morning entry hujung minggu
wahhh tetiba rajin mengupdate plak ari nie...
rasa dah lama tak bt entry ttg my baby boo
kaisara insyirah

lately nie mood kerisauan aje memanjang saya nie
coz bila tgk kaisara semakin kurus dan kurang makan...
susah betul klu nk tgk dia mkn nasi habis sepinggan...
tp klu xmakan kaisara mmg minum susu kuat la..

now kaisara asyik sakit perut aje..
xpasti pula sebab makanan atau susunya...
tp sy tetap juga susah hati
walaupun tgk cara sakit perut mcm biasa aje..
sbb saya rasa dia dh pandai
boleh beza rasa sakit or rasa nk membuang..
setiap kali dia rasa sakit mst nk minta letak minyak angin di perutnya...

agaknya sakit perut kaisara mungkin sbb lapar tak makan ke?
klu salah makan mesti sebab susunya kn??
apa pendapat korang???
saya cadang nk kasi makan vitamin, agak2 vitamin apa yang sesuai??
sebelum nie kaisara mkn charm
so far , mmg ok cuma mgkn ada yg lebih bgs...
tlg suggestkn...plzzz

You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

  1. kekadang perut kosong trus minum susu pun leh jadi kembung perut ...

    ReplyDelete
  2. dulu yati pun bagi vitamin tu kat anak2...alhamdulillah ok je makan banyak jugak lah

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^