//]]>

Pilihan Bersalin GH or Private hospital

September 10, 2013

salam..

minggu nie mood menulis xberapa nak ada..
tapi macam ada je cerita yang nak di kongsikan..
mungkin fikiran nie masih banyak yang xdapat di keluarkan..
macam-macam yang bersarang di fikiran...
(apa lah yang aku merepek nie..)


ahhh..malas la nak fikir...
orang preggy mmg macam nie..
yang kecik pun dah rasa macam masalah besar
tambah masalah besar kan...
lagi la bertambah besar..
xmau dah rasa sebegitu...
pasrah dan beserah...tawakal...
itu yang terbaikkk...(ini kes lain....)

mehh nak tanya sikit apa pendapat korang
bersalin hospital swasta atau gov ?
mana yang korang nak pilih??
saya mula dilema..
bila isu doktor perempuan vs lelaki semakin di utarakan..
sebagai perempuan & isteri
ofcoz la nak doktor perempuan yang memantau kita kan..
apa pandangan korang??


nota: sedang berkira-kira untuk memilih private hospital untuk second baby nie...betul ke keputusan kmi nie....???


You Might Also Like

6 pesanan ditinggalkan

  1. Kalau ade kemampuan ape salah nya lagi selesa...

    ReplyDelete
  2. Sy insha Allah ke gov aje... Dan bab doktor tu... Insha Allah akn diusahakan... Adalah alasan kami suami isteri knp xnk ke private wlaupun pd asalnya nak je g private... Buat lah istikharah jika ragu2.. Moga dipermudhkan urusan...

    ReplyDelete
  3. mana-mana pun elok..jika swasta belanja tinggi tapi doktor boleh pilih..jika kerajaan murah tapi doktor terpulang pada yang bertugas ketika hari kelahiran...dah lama tak singgah kat sini.

    link terbaru : http://emarieys.com

    ReplyDelete
  4. Akak rasa better private hospital..kita boleh request doktor pompuan..

    moga dipermudahkan yer..bape bulan dah?

    ReplyDelete
  5. klu ada budget bleyla pilih hospital swasta, tp klu fulus tk brp nk byk tkde pilihan lain selain hospital gov...

    ReplyDelete
  6. sy bersalin hosp gomen. alhamdulillah.. dr cek kt PAC sampai kuar hosp semua dokte perempuan.. kalau ade duit lebih ape salahnya nak besalin hosp private.

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^