//]]>

Terima kasih Nuffnang

September 24, 2013

salam...

baru je buat entry last week
tentang en.nuffnang yang xkasi CPUV untuk saya
pada bulan september nie...

hari nie buka je nak check nuffnang
haaaa...
rupanya nuffnang mendengar keluhanku ini
dapat dua sekali CPUV bulan nie

Olay JAS Bundle & Ford MCA Launch
terima kasih nuffnang
nie yang nak setia selalu

pssstttt...klik2 la iklan di blog saya okay




nota: ohhh...ya, saya juga pengguna pembersih muka olay..kalau you'olllss nak tahu...i like olay ^_^

You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. alhamdulillah tahniah....klik2 iklan nuffnang

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..rezeki. tapi kalau dpt cpuv xyah klik2 iklan farah sebab duit dikira dari pada berapa banyak visitor masuk blog kita. makin banyak view dekat blog, makin banyakla duit dapat. hehe..sbb tu blogger mmg suka gila bila dpt cpuv ni sbb xyah tunggu org klik iklan. masuk blog kita je dah dikira unit visitnya utk calculate earning =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhh..yeke? bru tahu hehe...untung la yg ada cpuv..klu visitor byk ekk..

      Delete

tinggalkan komen anda di sini ^O^