//]]>

Testimoni Sabun marine Essense

September 02, 2013

salam 


Nak share dengan readers semua some of testimonial  sabun marine essence ni.

rata-rata cakap sabun ni memang menyengat hidung...bukan menyengat sebab bau tengit ye...tapi sebab WANGI tak terkata...rasa segar je bila bau aromaterapi sabun marine essence ni tau ;)

selain wangi, banyak pulak tu kegunaan sabun ni...
antara nye :

# cerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap.
# hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali.
# kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatak-gatal badan
# antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang eczema
# kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
# membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan
# melembutkan kulit
# sabun yang beraura...
rasa fresh and energetic setiap kali lepas mandi dengan sabun ni.

ini mmg testimoni dari saya sendiri yang sudah menggunakan sabun marine nie..mmg terbaekkk..
anda bila lagi??
nak try boleh PM saya 
bila-bila masa :)

pm fb boleh klik sini 


nota: tak rugi jika korang mencubanya..


You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. jual brapa ye?.. mmg feymes sabun ni skarang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. @tasnia berminat pm sy stargurlz_87@yahoo.com

      seketul RM40/ sekotak RM110 (3 ketul) termasuk postage:)

      Delete
  2. betul lah mmg tgh popular . sepupu pun ada jual ...

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^