//]]>

check up 7 bulan

October 24, 2013

alhamdulillah...
i..m back..hehe
dah lama tak menulis new entry kan...
almaklumlah dah cuti seminggu..
blog pun xsempat nak buka..
seminggu dihabiskan dn en.hubby & my baby boo..
Quality time gitu with myfamily..

semalam check up 7 bulan..
baby semakin besar dan sihat..
dah mula check up 2 minggu sekali..
dah mula start tanda carta pergerakan baby pun..^_^
berat pun macam ok je 2 minggu sekilo naik..
cuma agak steress
nurse nak repeat minum air gula pulak..
lagi 2 minggu..
adoii sabor aje la...
saya mana ada kencing manis!!! 
plzzz...
xnak minum air gula lagi....

result first ari tu okay je..
tp sebulan lepas minum my berat naik 3 kg...
mendadak sangat ke??
klu dah result okay kna nak kna repeat kan?? confius tau!
tp terpaksa ikut juga..
untuk kesihatan ibu & baby kan..
hope tak de masalah ...


nota: next entry our trip to langkawi...trip tak di rancang...nanti  kita bercerita okay..love u mr.Hubby...lalalala


You Might Also Like

6 pesanan ditinggalkan

  1. alhamdulillah .. dah 7bulan erk. moga sihat2 hendaknya ^^

    ReplyDelete
  2. wahhh !tahniah...bru nk wish..hehe

    ReplyDelete
  3. next visit kene minum air gula juga...tp dah plan tak mau...hari tu dh cakap dengan nurse xmau minum air gula...nurse ckp nnti jumpa doc bgtau doc...tp kene sign surat la...

    ReplyDelete
  4. erk..minum air gula!! tak sedap!!..

    ReplyDelete
  5. kadang2 yg dr. minta tu cam x relevan jer ... jaga kendungan tu baik2 yer ...

    ReplyDelete
  6. moga dipermdahkan... sy pun dh start kiraan pergerakan bby... mujur naik tak mendadak dh.. klu tak mmg kna hdap air gula lagi sekali...

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^