//]]>

alhamdulillah dah 8 bulan

November 11, 2013

salam...


morning kawan-kawan..
jom breakfast nasi lemat +roti planta vs teh ais...
tgkkk....meriah bukan main mak buyung breakfast kan..hehehe
nie penangan last week check up
kna repeat air gula...
OMG...saya xda kencing manis kot!
(hahaha..klu ada pun sapa nak mengaku kan..)
tp serius..
mmg kna repeat coz berat badan naik
agak terlebih sedikit masa lepas raya aidilfitri dlu..

saya dah repeat air gula last week..
masa check up 8 bulan..
so far, xda panggilan lagi dr klinik..
rasanya semua ok je kot..
klu bermasalah mst nurse dah call
suh ulang alikccheck up...kan
(lega rasa hati nie...)

ohh..ya..dah 32 weeks..
tgl lebih kurang 7-8 weeks aje lagi..
xsabar nak dapat baby baru..hehe
nak cuti panjang..& nak duduk dekat dgn en.hubby...
but still have sad story..
(hope boleh jadi berita gembira balik)
saya apply cuti awal before due date..
belum dapat kelulusan pihak pengurusan..
dan satu lagi saya belum tentu lagi dapat Cuti bersalin 90 hari..
dalam pertimbangan pihak pengurusan antara 60 hari atau 90 hari..
so sad kan???
plzzzz give me 90 hari...:'(


**nak cuti awal coz nak balik bersalin kampung with mr.hubby..i'm alone here....!hope ada yang memahami...



note: "bila ujian melanda..tenangkan hati lapangkan minda..moga ada hikmah di sebaliknya..."

You Might Also Like

7 pesanan ditinggalkan

  1. insyaAllah akan dpt...xlama dah kan..moga semua berjalan lncar...

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudah kan :)

    Jom Join GA :)

    http://linazainal.blogspot.com/2013/11/beautybox-modbox-november-review-and.html

    ReplyDelete
  3. doa2 lah manatau dapat 90 ari cuti bsalin...

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^