//]]>

Domain dot My bermasalah kembali

November 19, 2013

salam...

mula xsedap hati sejak semalam lagi 
sebab rasa macam my blog xda orang yang view..
so, ari nie bila check page blogger
baru tahu rupanya
domain Dot my ada problem lagi..

terus open blog..
mmg xdapat view semua yang berdomain dot My
di bawah satu syarikat
yang mungkin anda sedia maklum
tak nak salahkan sesiapa..
saya ambil langkah selamat untuk sementara waktu nie
saya tukar balik ke blogspot

alhamdulillah main godek2..aje kat setting
almaklumlah saya nie mmg xpakar dalam it
dapat juga tukar balik ke blogspot..
nampaknya semua bloglist & en.nuffnang 
kna setting balik juga..:(
hope xde masalah lagi lepas nie..


korang2..dapat view tak my blog
that my new url



nota: agak2 betul ke keputusan yang saya buat nie??

You Might Also Like

9 pesanan ditinggalkan

  1. assalamualaikum...yana pon dh kembali ke blogspot. geram jerk ngn pengurusan dotmy tue ..... TQ sggh blog yana ^^

    ReplyDelete
  2. setelah di jemput akak terus polow

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. betul3..nak setia dgn blogspot aje la..

      Delete
  4. Replies
    1. takut berlaku lagi..ambik langkah angkat kaki la..hehe

      Delete
  5. mcm deqla ni mmg xleh bkk hari2.. kalo kat opis la..sbb blog domain mmg kena blocked...huhu...

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^