//]]>

Check nuffnang Dah sampai

December 06, 2013


SALAM 

GOOD MORNING...
macam sibuk ja...macam sibuk ja...
hehehe

actually mmg sibuk pun...
tetiba nak cuti awal plak dr plan asal..
so, cuba siapkan amanat yang nak di tinggalkan pada opismate..
(ehh..aku ada ke opismate...bukan sensorang ke...hehehe)
okay abaikan..

hari nie lastday keja..
yahoo...
kalau bos baca mesti pengsan dengan statement aku..hahaha
tetiba ja tambah cuti lagi seminggu...
oppsss..sorry menghabiskan cuti rehat yang ada baki..
sebab??
dah xmampu nak panjat bangunan nie..
letihhh kaki..
jalan lurus okay lagi..
"mendaki" tangga tu yang xmampu..

lari tajuk plak...
sebenarnya....
nak ucapkan tahniah untuk diri sendiri..haha
sebab dah dapat payment PERTAMA dr NUFFNANG
thank YOU nuffnang...

saya cashout 9/10/2013
dapat email payment 29/11/2013
check sampai dekat umah  3/12/2013
(seperti yang dijanjikan..proses dlm masa 2 month)



tapi check sampai kat umh my parent..
ayah saya coll bagitahu 
check dah sampai..
next-next week bila balik kg
baru nak cashkan..

masuk simpan dalam bank dlu kot
xda perancangan nak beli apa2 lagi..
mungkin nak hadiahkan untuk mybaby KAISARA...





bila semak payment history dah sent pun...
i'm happy with NUFFNANG

THANK YOU SO MUCH...
Sila bg BANYAK2 CPUV dekat blog saya ehh..hahhah


nota: Alhamdulillah nampaknya pageview makin okay...nie semangat nak buat entry selalu...thanks all frendz yang singgah di teratak PERMATABIRU nie..


You Might Also Like

8 pesanan ditinggalkan

  1. seronoknya.... selamat bercuti ye :)

    ReplyDelete
  2. tahniah .. rezeki. trafik blog yana pon semakin ok ^^

    ReplyDelete
  3. thniah kak..

    Nak menang topup Rm10 ? jom join !

    http://www.syuhadasalleh.my/2013/12/simple-giveaway-by-syuhada-salleh.html

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^