//]]>

Istimewa ke?

December 11, 2013

salam....

11/12/13..Eh tu tarikh harini..Subhan'Allah..Cantik tarikh..Bulan Disember 2013 ini ada 5 hari Isnin, 5 hari Selasa dan 5 hari Ahad..Peristiwa ini HANYA berlaku sekali dalam 823 tahun!!! MasyaAllah..Ia dipanggil 'MONEY BAGS'..Kita satu-satunya generasi yang telah melihat ... 01/02/03 02/03/04 03/04/05 04/05/06 05/06/07 06/07/08 07/08/09 08/09/10 09/10/11 10/11/12 & hari ini 11/12/13..Maha Suci Tuhan yg menjadikan alam..Last one 11.12.13 lepas nie xder dah maner ader 12.13.14 13.14.15 14.15.16 15.16.17 16.17.18 17.18.19 18.19.10 19.20.11 dan seterusnya..Dengan kiraan pertama 1.02.3003..Semoga kita sedar, kita antara manusia yang lahir kedunia dalam masa dapat menikmati hari2 istimewa ini kerana ia akan berulang lagi selepas 825 tahun!          # tapi ramai yg marah bile ramai yg post pasal tarikh tuh , maybe dorang tak sedar kowt ,

copy paste dr wechat...
just to share...

You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. Woww ,, mesti ramai yang buat event hari ni kan ??

    ReplyDelete
  2. hehe..suka tarikh hari ni..kawan-kawan ofis ada yg cakap,kalau IbuNoey ditakdirkan bersalin awal (hari ni),cantik tarikh tu..;)

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^