//]]>

Update blog

December 02, 2013

salam..

mood nak berblog saya macam makin slow & down..
seriusly pertukaran domain bg saya mmg bg impak besar
pada my blog..
even tak ramai yang follow or tinggalkan komen..
tapi saya masih boleh tgk pageview dr others yang bertambah semasa masih
menggunakan domain yang lama

mungkinkah my follower dah kehilangan jejak blog saya
almaklumlah..
link url saya mmg berubah..
masih dalam proggess mnegupdate apa yang ptt..

nuffnang???
lagi la dahsyat..CPUV still ada
tp kalau nk bertambah tu xpasti la..
sama ada en.nuffnang nak kasi saya atau tidak...
pageview jatuh merudum kot!
warggghhhhh...stersss lol....

mood nak BW rakan-rakan je la...

*mcm nak buat mini GA aje...tapi ade ke yang sudi join???blog picicsanku ini...

nota: i love blogging....plzzzz follow me rapat2 ekk..

You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^