//]]>

"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"

February 13, 2014



salam..

masih belum terlambat rasanya
nak join Giveaway IntanBerlian
ayuhh join ramai-ramai 
moga ada lucky...hehehe



Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. (",)

TARIKH TUTUP : 16 FEBRUARI 2014
KLIK SINI JIKA NAK TENGOK HADIAH 
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (",)




nota: xsempat nak buat entry sendiri copy2 aje akk ina ekk hehe..^_^

You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. Assalamualaikum dan salam singgah petang..selamat bersegmen dan semoga berjaya..

    ReplyDelete
  2. Thanks join...

    Good luck :)

    no hal la copy2 pun.. hihi

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen ya ;D

    ps: sis, ini entri terbaru penerangan sal caption iklan Kinder Joy tu: http://bit.ly/1eS6RVN

    ReplyDelete
  4. Saya datang dari planet marikh, ditugaskan untuk meronda di kawasan
    ini, sila beri kerjasama kepada kami. sebarang pertanyaan bolelah terbang ke sini. http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^