//]]>

Kaisara Deman

February 27, 2014

salam... petang yang panas dan hening ini.. ayat xboleh blah...kikiki tp seriusly mmg panas sgt kt umh saya ini klu setakat sebiji je kipas mmg xcukup kna berbiji-biji now, my baby boo kaisara demam plak kesian dia dah la musim panas badan plak bertambah panas tengok dia pun naik kesian kita.. bru je smlm start demam.. bw dia gi klinik smlm.. doktor ckp mmg musim demam sbb panas kn.. kna bykkn minum air.. tp satu yg buat sy risau doktor ckp dia nmpk mcm nk penat.. cara dia nafas nmpk lain... sbb tu sy ajak juga en.hubby gie klinik.. harap2 xda la sampai lekat penat tu.. doktor ckp mungkin gelema byk kat dlm.. tu yg nmpk nk penat.. harap2 anak mama cpt sihat dah sembuh.. susah hati bila ank sakit.. tido pun xlena kita nie.. risaukn mereka... nota: something happen masa bw kaisara gie klinik..nt sy kongsikn..

You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^