//]]>

Tolong jawabkan..plzzz

February 08, 2014

hellow2....

kawan2 sekalian...nak tanya satu soalan nie..
tolong jawabkan boleh..hih

korang perasan tak blog saya macam ada something wrong??
tak pasti lah pulak..
sama ada masalah nie saya aje yang perasan or korang pun perasan juga..

tolong jawabkan boleh??
sidebar saya ada pada kedudukan yang betul ke tidak bila
korang view my blog?
MUSYIKIL...HEHE

almost one month saya perhatikan
my sidebar ada dekat bawah blog..
adakah my laptop yg problem nk view?
sebab bila check layout okay aje..
 satu lagi semua blolist dekat sidebar
yang ada dibawah blogku ini tak dapat nk click linknya..
napa ekk???

hope ada yang sudi mengomen..hehe
# need feedback dr korang ^_^


nota: perlukah dahku menedit blog semula...!

You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^