//]]>

Pemenang Peserta Bloglist April 2014 by PERMATABIRU

March 31, 2014

assalamuaikum..

seperti yang saya janjikan
nak kasi hadiah...ehhh hadiah la sangat kan!
actually macam saguhati je la
untuk peserta yang join segmen bloglist april PB nie..
TOUP RM5 UNTUK DUA pemenang
just sebagai penghargaan pada yang bertuah..
yang BERTUAH AJE tau..


saya buat kaedah cabutan bertuah manually..
macam kat bawah nie..
handmade by PB hehehe



dan pemenangnya ialah 
no 9 
no 13
mohon pada yang bertuah nie untuk komen dibawah detail berikut

NAMA
NO.FON
( untuk toupup bagitahu sekali  line yang korang guna mcm maxis ke celcom ke digi ect..)

untuk peserta yang lain..
blog korang semua dah masuk dalam
bloglist APRIL 2014 PB
jangan lupa jalan2 BW rakan2 yang lain...

*pesanan penaja: masukkan sekali Blog saya dalam bloglist korang ekkk...!hikshikshiks


nota: next segmen bakal menyusul...penghujung april..staytuned!!!!


You Might Also Like

10 pesanan ditinggalkan

  1. tahniah yg bertuah..ok done masukkan ke bloglist..sudi2 menyinggah teratak ku ya :)

    ReplyDelete
  2. tahniah buat semua pemenang :)

    ReplyDelete
  3. salam..tq hdiah tu..dh msuk..tp sy nk tye hdiah tu topup rm5 kn..tp knpe msuk rm10? :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah no 9.. rezeki..

    nama: mohd azman arsad
    no fon : 0127675076
    maxis

    terima kasih

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^