//]]>

"Segmen : Jom Blogwalking By SukaGelak"

March 05, 2014

salam...

nak join satu lagi segmen untuk hari ini..
jom kita jalan2 blogwalking..
boleh dapat ramai kawan ^_^

klik banner di bawah..


Syarat-syaratnya :-
1/ Follow blog SukaGelak. Tak mau follow pun tak pe. Takde paksaan.
2/ Buat entri bertajuk "Segmen : Jom Blogwalking By SukaGelak"
3/ Tempekkan banner yang kat atas ni dan link kan balik ke entri ni.
4/ Publish.

Segmen ni akan berlangsung bermula hari ini 05/03/2014 hingga 09/03/2014 jam 11.59 pm.
Untuk menyemarakkan lagi perasaan korang untuk join segmen ni, SukaGelak dengan bermurah hatinya nak bagi topup RM5.00 untuk top refferal dan 10 blogger yang bertuah (atau lebih, bergantung pada berapa banyak penyertaan) akan SukaGelak masukkan dalam senarai bloglist. Pemilihan berdasarkan random.org.


nota: copy paste cepat sikit nak kasi korang baca syaratnya juga..jom2 kot2 dapat topup free....yahuuuu..

You Might Also Like

14 pesanan ditinggalkan

  1. terima kasih sudi join segmen SukaGelak :)

    ReplyDelete
  2. salam..

    datang blogwalking dari segmen yang sama..
    selamat berjalan-jalan ye. hehe..

    http://www.syuhada1981.com/2014/03/segmen-jom-blogwalking-by-sukagelak.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum..

    Hai.. salam perkenalan.. dari segmen yg sama.. :) Follow done.. ;)

    http://sotskirt.blogspot.com/2014/03/segmen-jom-blogwalking-by-sukagelak.html

    ReplyDelete
  4. hi !! saya datang dari segmen yang sama !nak follow followlah https://thehanisfarina.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan.....
    Datang dari segmen yang sama. Selamat bersegmen ya....

    ReplyDelete
  6. Singgah sini dari segmen yg sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/03/segmen-jom-blogwalking-by-sukagelak.html

    ReplyDelete
  7. ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..ayu ada buat segmen juga..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/03/segmen-jom-blogwalking-by-sukagelak.html

    ReplyDelete
  8. salam kenal.... done follow... tp lambat sedikit... hehehhe..

    http://mie-cyber.blogspot.com/2014/03/segmen-jom-blogwalking-by-sukagelak.html?

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen..
    saya singgah BW sini dari segmen yg sama...

    ReplyDelete
  10. datang dari segmen yg sama
    selamat bersegmen^^

    http://eelleebeautyhealth.blogspot.com/2014/03/segmen-jom-blogwalking-by-sukagelak.html

    ReplyDelete
  11. Berkunjung dari segmen yang sama. Maaf lambat menjengah.. :)

    Segmen Blogwalking by sukagelak

    Jom Singgah Sini : Cinta Itu Indah

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^