//]]>

Pengomen Tegar

April 30, 2014

salam..

Pb  baru je mula buat semula wiget
pengomen tegar based untuk setiap bulan..
so dapat la lihat siapakah gerangan
yang selalu menyinggah my teratak buruk nie..

terima kasih banyak-banyak
moga-moga ramai lagi yang sudi singgah my teratak
 nie..
and drop komen here..
salah silap harap di perbetulkan..

untuk kali pertama nie nak 
kasi topup RM5 utk akak Maria firdz
sebagai the winner yg rajin singgah sini
(ehh..akk ke??ke kita sebaya)

terima kasih ^_^

terimakasih juga untuk yg muncul dalam list di bawah..
jgn segan2 singgah la selalu..hehe




simple je wiget pengomen tegar saya
tu pun puas juga menggoogle..
nak cari yang ada gambar sekali xjumpa plak..hehe
kalau ada bg link kt saya ye..kasi comel my pengomen tegar...

insyallah saya akan masukkan link blog korang dlm bloglist..utk yg tak masuk lagi la..hehehe
utk next month saya mencari pengomen tegar 
yang lain pula..


nota: nt pm saya yer..dekat fb pun boleh..@maria firdz



You Might Also Like

7 pesanan ditinggalkan

  1. Assalamualaikum .. taniah kak maria. bestnya dapat topup percuma hehehhee

    ReplyDelete
  2. nak letak gak lah.. tiru hampa..hihi

    ReplyDelete
  3. ohh..takde dalam senarai la..hihi

    ReplyDelete
  4. alamak... awok tak berapa nak top rupanya... takpe.. takpe... bulan 5 awok kejo.. kejo yob kejo......

    ReplyDelete
  5. Tak de dlm senarai ek.nantu kita adakan yer

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^