//]]>

Siapa DR.R di Hot FM?

April 23, 2014


selamat petang..

sapa suka dengar radio HOT fm??
angkat tangan...hihihi
PB pagi2 kalau drive nak gie keja
suka juga dengar..layan radio..

suka tau fafau suaranya sedap..
kalau setiap ari rabu ada slot bersama DR.R

korang tahu x sapa tu DR.R??
klik sini

seyies mcm gila2 je dr.R nie..
kdg kelakar juga..
idea2 yang dia bg nak selesaikan masalah pendengar..
mcm xlogik pun ada...huhuhu


mehh layan youtube Dr.R nanyi lagu Rock




nota:ehh..korang kenal x APRIL yang tgh ngorat fafau dekat hot fm tu?? mcm mysteri je..esk diaorg ada temujanji xsilap..saya..huhu (macam mamarazi x??)kuikuikui^___^

You Might Also Like

9 pesanan ditinggalkan

  1. dh lama x dgr hot fm.msa kja ofis lama suka la dgr hotfm
    skrg suka layan thr gegar je

    ReplyDelete
  2. Jrg layan hot.. Suka dgr sinar...

    ReplyDelete
  3. tak sempat nak dengar radio... huhu

    ReplyDelete
  4. hihi dengar dr R tue datuk rosyam nor kan..hihi....yup april ada dengar bunyi mcm sabahan

    ReplyDelete
  5. Farah pagi2 suka layan johara..best! Tak kering gusi dibuatnya.. =D

    ReplyDelete
  6. lya jarang dengar radio..melainkan kat dlm kereta je :)

    ReplyDelete
  7. arini kt ig hotfm ada rupa si april tu hehe

    ReplyDelete
  8. seronok layan hotfm bila ade fafau & ag.. memang tak kering gusi dengar kadang kadang dalam kereta gelak sesorang sampai kereta sebelah tengok... hikhik :)
    bila sampai segmen dengan dc.r pon best dengar dia punyer pendapat tu boleh buat orang bunuh diri.. hahaha the best hotfm..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^