//]]>

Tudang Bawal Yunabella

April 14, 2014

salam..


minggu lepas kecoh juga dalam FB
kes tudung..
Bila mana di ciplak..
sebab ekslusif dan hanya untuk
yang mampu milik..
so, PB mmg tak tergolong la..
just tgk & pandang je la..
nak komen panjang pun macam tak sesuai lakk..
xda kaitan kan..kan..

so, ari nie buka je FB
rupanya kes tudung lagi timbul
dalam dalam versi yang lagi sedap nak tgk & pandang serta komen
dan bila tgk ada my frebndz yang berjaya
memggayakannya..
PB pun mulakan misi 
mengorek2...mengodek2 info..
cayalah...mmg comel betul 
gaya Tudung Bawal yunabella
seorang blogger okay..

maaf tuan tanah cedok gambar awak..!
dah mohon tadi..TQ


so, nak share untuk korang singgah dan lihat di sana je la
dia ada bagi tutorial video sekali
klik sini YUNABELLA

dan entry sini
tutorial bergambar
so, untuk penggemar BAWAL boleh la try..


pendapat PB: mmg sesuai la untuk menggayakannya.., cantik dan yang penting labuh...boleh adjust sendiri..dan yang utamanya..PB mmg xsuka tudung awning nampak "tuo" je muka..hikhikhiksss




nota: penggemar BAWAL dlu kini & selamanya..tgh giat kumpul bawal kangaroo..last year bawal AJ...en.husband dh pening kepala tudung byk sgt!....hehehe

You Might Also Like

14 pesanan ditinggalkan

  1. ehhh samala kita pun penggemar bawal

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama kan sama kan..cantik je berbawal pun..kan kan..

      Delete
  2. cantikkan.. yg penting skrg bawal dah boleh gayakan mcm² bukan takat pakai biasa.. boleh buat shawl, boleh buat ala paridahh jgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu ..cantik meletoppzz juga..hikshiks

      Delete
  3. hihi entry kita sama kan...yg penting gaya tdung ni simple

    ReplyDelete
  4. mak pun nak try la tudung style yunabella ni mmg bagus dan yg plg penting menutup aurat dgn betul.. terbaik..

    btw terima kasih sudi join sesi promote di blog mak dara.. Mak dah buat senarai jom terjahhhhh http://www.bicaramakdara.com/2014/04/promot-blog-kaw-kaw.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen Mak Dara.
    Yangbaik sungguh tak pandai nak pakai tudung cam nie...

    ReplyDelete
  6. fesyen tudung ni memang dah trend sekarang. Yang penting labuh dan tidak nipis kan. Salam perkenalan PB, kenit terjah dari segmen mak dara (^_^)

    ReplyDelete
  7. comel jer cara pemakaian tudung ni kan...adik SA suka la ni...well salam kenal..SA datang dari segmen Makdara...SA follow ye...

    ReplyDelete
  8. muka akak pun tak seswai..ngan tudun awning.. that why pakai shawl je.. sebelum ni pakai tudung bawal la juigak...

    kalau kat umah tudung awning tu jugak la yang melekat kat kepala. ye la senang nak pakai nak gi ambik anak, sidai baju gi kedai semua tu

    ReplyDelete
  9. dah jarang pakai bawal sekarang ni..

    ReplyDelete
  10. Skrg ni dok minat shawl... Tpi teringin gak nak cuba try buat tdung tu...

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^