//]]>

Bloglist Ramadhan Permatabiru

July 02, 2014


STICKY POST
(SCROLL DOWN NEW ENTRY)

salam..

morning 
2 ramadhan 1435...
alhamdulillah..berjaya sudah berpuasa sehari..hehehe
(sehari pun nak kecoh)
baru berkesempatan untuk membuat 
bloglist sempena bulan ramadhan nie..

so, PB nak OPEN UNTUK
YANG BERMINAT
nak masuk dalam bloglist sempena ramadhan tahun ini 2014
selama satu bulan sahaja..

MOHON TINGGALKAN 
URL blog korang ehh..
Pb akan BW everyday insyallah...
sepanjang ramadhan ini..

hope yang nak masuk 
BLOGLIST RAMADHAN PERMATABIRU
aktif selalu la ehh..

15 BLOG TERAWAL SAHAJA..
THANKS SUDI SINGGAH TERATAK PB ^_^


**PSSSSttttsss...masukan blog PB dalam BLOGLIST korang juga...baru adil kan..hehehe




nota: manfaatkan ramadhan tahun ini dengan sebaiknya...puasa jangan tak puasa okay!

You Might Also Like

15 pesanan ditinggalkan

  1. salam ramadhan dari shark :)

    http://citershark.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. http://cik-puan-emy.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. hurmm nak jugak tapi tu la kdg kdg sibuk. tak cukup masa :)

    ReplyDelete
  4. salam.. saya join

    http://www.mommylizz.com/2014/06/bloglist-ramadhan-permatabiru.html

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum wbt... salam perkenalan dan salam ramadhan.... rasa teringin juga masuk bloglist PB.... tapi dalam keadaan pregnant skrg mcm kurg aktif sikitlah heheee... tunggu mase je baby nak kuar ni.. hihi... apepun salam perkenalan ye sis


    this is my link http://sweethafrizah.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. http://www.aimisyahirah.com Silakan ke blog saya..:)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah sempat :D

    http://theonlygirl98.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Salam Ramadhan dari Lya

    http:.//cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. mencuba nasib. hihi
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum kak, salam ramadhan. sheila singgah sini, rindu. hehehe http://sheilashahfiekry.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum PB. sempat tak ni untuk Ros?
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. wow..mai2 singgah...tekan ja kat nama aku tu teruih mai blog aku yg xseberapa itu huhuhu saja mai singgah nooo

    ReplyDelete
  13. nak juga he http://blogashalya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. http://dorayakino.blogspot.com/

    nak gak..hehee

    ReplyDelete
  15. Alahai..x smpat nk join..bru nk bw ni..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^