//]]>

baju raya anak

July 17, 2014

salam..

.
Dah 19 ramadhan 
cepatnya masa berlalu
tinggal lagi kurang 11 hari kita semua akan menjalani ibadah berpuasa
bagaimana pula persiapan menanti syawal??


haaa..soalan cepu emas nie..hehehe
tak kan belum buat persiapan lagi kan..
kalau zaman kanak-kanak dulu
meriahnya teramat la di rasai kan..
nakkk pula bila emak abh bagi janji..
sehari puasa dapat satu ringgit..
cukup satu syawal dapatlah upahnya..hehehe
tetiba jadi happy terlebihh sebab duit raya bertambahhhh banyak...hahahah

terkenang-kenang kan zaman kanak-kanak yang lalu...
now bila dah ada ank-anak..
mmg dah jadi kewajipan ibubapa nak sediakan 
pakaian baru di hari lebaran nanti..

alhamdulillah rezeki lebih tahun nie..
dapat beli baju dan shopping raya awal
untuk anak-anak saya kaisara & kaliff
yeaaahhh..
untuk mama & papa
biasa-biasa aje persiapannya..hehehe

antara pakaian raya yang sempat saya belikan untuk kaisara dan kaliff
beli dekat eon section 18 ipoh jer..
tahun nie tak sempat nak terjah sogo..hehe



raya pertama with baby boy..papa berkenan baju kemeja..
so, dua helai kemeja untuk kaliff





tema tahun nie royal blue..untuk raya pertama
kaliff xda baju melayu so, pakai yg nie aje..hehe
(tunggu boleh berjalan baru beli baju melayu...insyallah next raya tahun depan..hehe)


baju kakak kaisara oppsss lupa nak snap..
yang pasti baju kurung sedondon dengan PB
ROYALE BLUE okay! hehehe


**u'ollss macam mana dah beli ke blom untuk anak-anak??

nota: tak sabar nak balik kampung...oooo balik kampung...oooo balik kampung..PB cuti 1 minggu hahahaha ^__^


You Might Also Like

7 pesanan ditinggalkan

  1. excited rs nk raya...haha budak2 lg la excited...sy excited nk cuti sbnrnya..:P

    ReplyDelete
  2. SY TEMA MERAH TAUN NI HEHE..anak lelaki xde baju melayu gak..just jubah je..tu pn bkn kaler tema.haha

    ReplyDelete
  3. Ros tak membeli lagi baju raya . kalau tak dan nak beli,., pakai hak mana ada ja la :)

    ReplyDelete
  4. haaa seronoknya awak. iols pun excitednak balik kg. tapi raya tahun ni tak nak beli baju raya. recycle baju raya tahun lepas lepas ahhaha

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..dah settle ..
    lya pon dh settle.. lega rasanya..

    last year lya dh tema royal blue,. tahun ni kaler purple manggis..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^