//]]>

salam khamis

July 03, 2014

salam khamis...


morning..
tetiba semangat nak raya dah datang hahahaha
penangan pengumuman dr ENTRY SINI
banyak seronok maaa...
Alhamdulillah rezeki yang dI TUNGGU

dah mulakan plan
untuk jimat belanja raya..hehehe
kuih raya oder baru satu jenis aje..
insyallah nak buat sendiri ja nanti..
moga2 hajat tercapai..
home made cookies..hehe

apaguna belajar bakery kan 
klu tak gunakan ilmu yang ada..
kena cuba dulu baru tau..
janji semAngat mau ada..
kek coklat moist mmg every year PB buat sendiri je
kalau tak buat rasa tak lengkap pula..
PB nie minat memasakk  tau..hehe
tp masakan biasa2 je xsesedap hotel pun..


korang mcm mAna raya tahun nie..
dah oder ke kuih raya..??


nota: nanti nak update lagi tentang raya..raya..raya.excited lakk .^_^

You Might Also Like

7 pesanan ditinggalkan

  1. lya pun wat biskut sndiri je he

    ReplyDelete
  2. ni mesti kes happy sebab dpat bantuan raya tu kan..best le gomen

    ReplyDelete
  3. Part biskut raya tue semua tue dah settle PB..=D

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak, sheila beli je. hehehe selalu last minute pergi gudang yang buat jualan murah kuih-muih. hehehee

    ReplyDelete
  5. Plan nk buat biskut sendiri gak nih..

    ReplyDelete
  6. kena ada semangat plus kerajinan pasti menjadi.
    buat sndiri juga tapi yg simple je la.. hihi.janji air tangan sndiri kan

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^