//]]>

Kaliff Dah Duduk

August 08, 2014

salam..


nk update story anak kecilku kaliff rizqi..hihi..dlu selalu story tentang kaisara..sekarang dah xbanyak pulak kisah kaisara kn..hmm nt la nk up story kaisara...sekarang story mory ttg adiknya dulu..hihi

Bila dah makin besar mmg makin byk lah ragamnya.bak kata pepatah.."lain orang lain ragamnya"..kaliff nie ada la beza juga dgn perangai kakaknya dulu..alhamdulillah sekarang dah boleh duduk..cepat kn??kaliff dah 7 bulan..dah mula merangkak kesana sini..then duduk ikut sedap bontot dia je..dkt dinding pun dia nk parking bontotnya huhuhu

Now, mamanya mmg kna mula start engine nk mengejarnya cepat je klu merangkak semua dia nk jelajah..kaliff sekarang bkn saja boleh merangkak dan duduk..tapi dah mula meniti pun..pintu grill pun klu buka pintu mmg dia bergayut la di situ..tepi2 sofa & katil...agaknya dah xlama kot boleh berjalan..
Dulu masa kaisara kecil dia lepas meniarap terus duduk..then berjalan dah xmerangkak..sbb dia mengesot je kerjanya..mengesot mcm org tua2 sakit kaki tu..hihi

tapi bila si adik yang asyik merangkak..jenuh juga lutut seluar semuanya hitam..adoi tambah keja baru mengosok berus baju seluar..kadang hitam habis semua.. sebab sampai ke dapur di merangkak..pintu-pintu bilik mmg kna tutup siap..inilah gambar si kecil saya yang the latest..heww hew heww




nota: debab kan si kecil nie??hehehe

You Might Also Like

12 pesanan ditinggalkan

  1. wah..dah pandai la dia...budak comel...nak gigit skit..hehe

    ReplyDelete
  2. eii..comelya..sian mama kena berus seluar dia..aktif sgt..hehee ^_^

    ReplyDelete
  3. Smala kita... semua benda kena alert... tak boleh lengah sket...

    ReplyDelete
  4. hehehe...comel.. tunggu la dia dapat kaki pulak nanti.. jenuh la nak mengejar nanti.. hehehe

    ReplyDelete
  5. alahai comelnya pb..cptnya dah pandai duduk

    ReplyDelete
  6. Cute sangat!
    Moga trs mbesar bagaikan juara

    ReplyDelete
  7. comelnya.. suka la dia dapat duduk

    ReplyDelete
  8. wah cepatnya My syamimi belum boleh duduk sendiri lagi....

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^