//]]>

Kisah Raya

August 05, 2014

salam..

alkisah di pagi raya..
oppss..raya dah pun berlalu..
tp mood raya ofcoz la masih ada lg..
syawal kan masih panjang..

tetiba tekak teringin nak makan lemang semalam..
masa hari raya punya sibuk makan ketupat..
sampai lupa nak makan lemang..
nyesalll nokkss.... 
xmakan lemang masa hari raya pertama hari tu..

now, macam nak gigit-gigit ja jari nak merasai kenikmatan lemang..
alhamdulillah..
sebut-sebut je semalam nak makan lemang
siap pegi mencari lemang sewaktu lunch hour semalam lagi..
nasib PB baik..
pagi nie ada opismate bawakan lemang siap dengan rendang lagi...
belum sempat on komputer..
PB terus makan lemang..hahaha
nmpak sangat lapar lemang..('_')


korang..
ada x makanan yang belum sempat jamah di pagi hari raya??
dan teringin nak merasainya.....
cer citer...cer citer..








nota: entry hari raya belum siap draff lagi...banyak nak khabarkan pada korang readers blog PB..hehehe



You Might Also Like

9 pesanan ditinggalkan

  1. Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin
    Akak x mkn nasi impit lg....x sempat dan yg bestnya...x jumpa kuah kacang yg sedap...

    ReplyDelete
  2. saya belum sempat rasa masakan bapa mertua saya..sebab dia pandai masak..teringin..dia janji nak masakkan untuk saya, tinggal amik je kat umah dia nanti..suka 100x..
    selamat hari raya sekali lagi PB

    ReplyDelete
  3. syawal kan sebulan..tentulah dlm mood lagi..
    apasal raya bru ni x jumpa lgsung lemang?? huhu

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki :)

    Tahun ni myra xmerasa lemang, makan ketupat je :)

    Salam Aidilfitri :D

    ReplyDelete
  5. Dua2 dpt makan.. ketupat makan kt umh mak..lemah pulak umh mertua..hehehe

    ReplyDelete
  6. kat cne sukar sikit nak dpt lemang..menu raya kat kg en.suami lain sikit

    ReplyDelete
  7. apa ek. ha, raya tahun ni belum rasa laksa lagi!

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^