//]]>

Pageview Hari minggu

August 23, 2014

Salamm..

Korang kongsi sikit tips..
Mcm mn nk maintain view
Masa hari minggu..
PB mmg jarang Bw ari minggu
Tapi mmg dah sediakan
Entry autopublish..

Tp sayangnya kadang entry
Hujung minggu tak berpengungjung hehe..
Adakah kesilapan tuan blog or.mmg masa berehat dr membaca blog..hukhukhuk..

You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. selamat malam... hehee..jom blogwalking sebelum tidur :)

    ReplyDelete
  2. Normal mmg merudum dr biasa la... Tapi selalu nk naik pageview weekend ni kna rajin bw tak pun buat hot topik..

    ReplyDelete
  3. memang mcm tu bab tu lya jarang up entri ujung2 minggu..nak bw pun memang kurang

    ReplyDelete
  4. hujung minggu ramai yang tak berblog. tapi, kit aboleh tarik pengunjung dengan entry yang mesra SEO

    ReplyDelete
  5. farah pun hari minggu trafik ke laut jugak..hehehe.. nak bg tips pn tak pandai la..hehehe =D

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^