//]]>

RAHSIA KULIT CANTIK BAYI BERSAMA JOHNSON'S BABY

August 28, 2014

salam..


macam mana nak dapatkan kulit mulus dan cantik untuk bayi anda??
 haaaa ini rahsia saya nak kongsikan dengan korang semua..hehehe 
kalau nak kulit cantik dan sihat 
kena la buat penjagaan rapi..kulit bayi kan sensitif 
bukan semua produk sesuai untuk bayi kita..
tapi.. 
dengan produk nie saya memang 100% menyukainya..
bukan untuk kaliff sahaja..
dulu semasa kaisara kecil pun saya menggunakannya..
CUBA TEKA??
>
>
>
>






yess...johnson baby's


SESUAI UNTUK KEGUNAAN BAYI TAU
selalunya PB guna dua set
satu set untuk siang hari
satu set lagi untuk malam hari..
sebabnya baunya yang menyenangkan
mmg memudahkan bayi kita nak tido..




selain tu juga..
sabun mandiannya sangat mudah digunakan untuk kegunaan "head to toe"
dari hujung kepala ke hujung kaki tau..
kiranya sesuai untuk bayi tak pedihkan mata bayi kita la..
bukan semua produk ada kelebihan macam nie tau
penjagaan khusus dari hujung rambut ke hujung kaki gituwww...


bawah nie PB tunjuk sikit demo
anak kecil PB kaliff rizqi
yang baru lepas mandi..
wahhh..semangat tau nak tunjuk kat u'oollss..
kaliff dah ready nak mengharumkan badannya...
lepas mandi haruslah pakai bedak + losyen kan..
lalalala..kaliff dah ready nak buasss tu...
di usha je mama dok snap pic dia..hahaha




lepas sapukan losyen, jangan lupa buat urutan sedikit untuk baby kita
urutan bayi mampu membuatkan
baby kita rasa selesa dan tenang..
haaa...tgk pic bawah nie..
tersenyum aje kaliff
geli letuww...
jangan lupa..manjakan bayi anda okay!
dengan bau wangi & wangian





lastly..sapu minyak rambut laa..
actually PB mmg dah lama guna minyak rambut johnson baby..
mehh nak bagi petua sikit,
untuk bayi yang lambat tumbuh rambut tu..
walaupun bayi anda xda rambut u'ollls letak juga minyak johnson nie..
insyallah..nanti rambut bayi anda akan lebat juga
macam kaliff nie...

now dah 8 bulan rasanya dah 3 kali masuk
kedai potong & trim rambutnya..
cepat panjang & lebat..

jangan lupa tau Gunalah produk
JOHNSON's BABY
untuk si kecil anda..
pasti berpuas hati..^_^


**tips dari saya..sekian terima kasih..hehehe








nota: salah satu faktor anak tidor dengan lena adalah  faktor penjagaan kebersihan bayi.. bau-bauan mampu menjadi peneman tido mereka...^_^

You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. Assalamualaikum kak, wahhh bestnya. Adam pun pakai ni. tak sempat review lagi... heeee

    ReplyDelete
  2. dulu masa umur Emir bawah setahun pakai brand nie jugak..tapi skrg dah tukar yg lain..carrier junior pulak..=D

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^