//]]>

Senarai Bloglist Ogos Permatabiru

August 16, 2014

salam...


berikut adalah senarai peserta yang terpilih untuk masuk ke dalam bloglist permatabiru..insyaAllah..minggu depan saya akan buat bloglist tersebut..memandangkan kekangan masa..sorry ekk..nie pun curi2 aje siapkan juga entry ari nie..coz MY opis ada Gotong Royong..OMG banyak giler barang nak kena berangkut..sampai nak rehat sekejap pun tak sempat..hihi

  1. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  2. http://yuyueciutmiut.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  3. http://sayasukala.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  4. http://ijamawar.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  5. http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  6. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  7. http://sayapejuangbahasa.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html#links
  8. http://loveneddy.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  9. http://www.mamaniza.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  10. http://httpterataiungu.blogspot.com/2014/08/blog-post_72.html
  11. http://adna2029.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  12. http://misshygiggles.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  13. http://emiamirah.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  14. http://msvelentine.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  15. http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html

tahniah kepada semua..untuk hadiah misteri next entry sy akan umumkan..nanti jangan lupa..u'oollss boleh juga masukkan my blog dalam bloglist korang..baru senang kita nak ziarah menziarahi..kunjung mengunjungi kan..kan..hehe ^_^

**sorry tak dapat nak pamerkan cara sy guna random.org..tp jangan risau semua adalah telus & adil..

nota: Allamdulillah selamat juga segmen ringkas & pantas ini..moga ukhwah kita terjalin erat..

You Might Also Like

7 pesanan ditinggalkan

  1. ala.. x masuk dalam senarai. k.. xper.. next time buat lagi segmen yer.. hehehe...

    ReplyDelete
  2. akak ... yuyu punya link blog dah tukar, yang lama problem :/ sori taw .. sekarang yuyu guna yang nih

    http://cintayuyue.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^