//]]>

senarai peserta SEGMEN BLOGLIST OGOS 2014 BY PERMATABIRU

August 14, 2014

assalamualaikum...

nie senarai peserta yang join
jutaan Terima Kasih di ucapkan
sebab sudi join dan singgah my teratak buruk..
ada masa lagi kalau nak join klik link diatas ye..
sebelum tarikh tutup sahaja yang akan di terima ^_^

memandangkan penyertaan yang agak memberangsangkan..
tak dapat lah PB masukkan semuanya ke dalam bloglist Ogos PB..
oleh itu PB akan PILIH
15 BLOG yang bertuah sahaja
menggunakan RANDOM.ORG
mohon maaf sangat-sangat..
kang kalau semua masuk dalam bloglist PB
 alamatnya berat la sedikit loading blog kan..hehe

PB akan sediakan senarai peserta yang turut serta..
boleh la sama-sama BW
sebelum PB masukkan ke dalam BLOGLIST OGOS 
PB akan kekalkan ke dalam bloglist PB selama sebulan
dari 15/08/2014 - 15/09/2014 (insyallah..)
harapnya rajin-rajin la update blog
sebab PB akan singgah BW ke  setiap bloglist PB insyallah setiap hari..

untuk hadiah istimewa PB akan bagi kepada yang terpilih
melalui EN. random.org



SENARAI PESERTA
(setakat jam 9 pagi...)

  1. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  2. http://yuyueciutmiut.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  3. http://loveneddy.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  4. http://karyamahirah.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  5. http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  6. http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  7. http://eirza.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  8. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  9. http://adna2029.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  10. http://ckecilberbicara.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  11. http://cikath.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  12. http://msvelentine.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  13. http://terbitsangkancil.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  14. http://kapas-putih.blogspot.com/2014/08/segmen-kapas-putih-august-bloglist.html
  15. http://sayasukala.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  16. http://izzeyda.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  17. http://misshygiggles.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  18. http://sayapejuangbahasa.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html#links
  19. http://kenny977.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  20. http://permatabiru0310.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  21. http://emiamirah.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  22. http://httpterataiungu.blogspot.com/2014/08/blog-post_72.html
  23. http://www.mamaniza.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  24. http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html
  25. http://ijamawar.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-ogos-2014-by-permatabiru.html



nota: terharu dengan penyertaan dr semua blogger di atas..untuk blogger yg baru follow PB.. PB akan follow u'oolss..balik soon..^_^






You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. #3

    ramai jugak kak. hehe
    semoga blog Nadyya terpilih ~_^

    ReplyDelete
  2. Mengharapkan rezeki juga ni.. hehee :D

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^