//]]>

Kaliff 9 BULAN

September 30, 2014



Hii..saya dah besaqqq!
sekejap aje masa berlalu kan..
sekarang bln september dah melabuhkan tirai hari nie
maknanya kaliff pun dah masuk 9 bulan yeaahh
dah besarr anak saya
makin bambam..
dan berat mama nak mendukung
boleh senget pinggang tau..hehehe
tp mama suka sebab anak pun 
semakin membesar dan sihat dengan jayanya..^_^




yeaahhh itulah anak bujang saya...
ke main eksyen lagi dapat naik kereta ponn ponnn
kakak kaisara punya..
hari2 dok pomen kereta je dia
terbalikkan kereta pusing-pusing tayar..
sabar je la..
budak2 tengah membesar macam-macam dia nak explore kn..kn..


kaliff dah boleh berdiri tegak..
dah mula nak menapak..harap2 cukup setahun
nanti dapat la berjalan..
xsabar mama nak bawa kaliff jalan2 dalam shopping mall
xmampu dah mama nak mendukung bambam nie..hehehe :)
dia pun nak mula kenal papa, mama & kakak
kalau sebut je nama mula nak mencari

dah mula tahu kat mana nak cari susu
mula punggah almari pinggan, almari baju
barang mainan
saborrr je la..hihihi
inilah moment2 yang saya rindukan sangat
masa membesarkan kaisara..
rindu kaisara yang kecik-kecik dulu dah terubat juga...-_*


nota: seronoknya besarkan anak walaupun penat..kesian papa...hari2 rindukan anak dia yang jauh di mata 
-_-


You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. alololo..shomelnya..pipi layut tu aunty geram sgt tgk..hehehe

    ReplyDelete
  2. hihi dia dengan syamimi sama bulan 12 kan..syamimi belum ada gg..tapi dah teror menapak..

    ReplyDelete
  3. comelnya dia... dah 9 bulan ye .. hihihi

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^