//]]>

Pengasuh baru

September 29, 2014

salam..

morning..!
mood happy sebab next week nak cuti
seminggu yeaaahhhhh
mood risau juga today!
sebab my baby dah duduk dengan pengasuh 
baru today...
harap-harap mereka berdua okay aje

first time nie hantar anak dekat pengasuh luar
tp jiran setaman je dengan PB
tp biasala sebelum nie..
kaisara selalu saya hantar dengan sedara-mara
yang rapat..
perasaan nie mmg lain macam sikit

Nasib baiklah pagi tadi kaisara okay je mood
mungkin dah cerdikk kan..
tu pun puas juga kena psiko pemikirannya..
tak nak dia takut or susah hati
dekat rumah baru..suasana baru 
adik kaliff?? dia okay aje..
kecil lagi kan..
kalau macam xsesuai or serasi 
saya mmg kna cari pengasuh baru la untuk mereka...


agaknya macam nie juga kot perasaan saya 
tahun depan nak hantar kaisara ke sekolah..
risau jer..-_-
mudah-mudahan anak saya pandai sesuaikan diri


nota: Maafkan mama sayangggg!

You Might Also Like

10 pesanan ditinggalkan

  1. Replies
    1. yups..ibu bekerja ank di rumah..hmm risau..

      Delete
  2. itulah dilema wanita bekerjaya..bila hantar ke pengasuh baru,memang kita risau kan..risau tak serasi la,risau itu la,risau ini la..

    ReplyDelete
  3. Kesian kat anak jika mereka tak serasi dengan pengasuh,ibubapa lagilah risau di buatnya...perkara macam ni memang sering berlaku kat ibubapa yang berkerjaya...

    ReplyDelete
  4. Kesian kat anak jika mereka tak serasi dengan pengasuh,ibubapa lagilah risau di buatnya...perkara macam ni memang sering berlaku kat ibubapa yang berkerjaya...

    ReplyDelete
  5. Kesian kat anak jika mereka tak serasi dengan pengasuh,ibubapa lagilah risau di buatnya...perkara macam ni memang sering berlaku kat ibubapa yang berkerjaya...

    ReplyDelete
  6. pernah hantr kat jiran huhu tapi menakutkan last2 hantar kat taska

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^