//]]>

Pengomen Tegar Bulan Ogos

September 05, 2014

salam...


Dah 5 september 2014 rupanya
OMGGGG...baru dua hari bekerja di bulan ini..hehehe
sibuk sangat bercuti..hehe
nak publish top komentar my blog..^_^
jasa baik  kalian yang sudi singgah
membaca story morry PN. permatabiru amat di hargai hehehe


TQQQ...u'ollss menyeri indahkan 
laman permatabiru




gini je rupanya bila PB edit hahaha
maaflah janji u'oollss nampak kan..kan..
cadang2 nak masukkan semuanya dalam bloglist september
insyallah bila ada kesempatan..
sayang korang ketat-ketat tau heheheh -__^

**singgah-singgah la selalu jemput2 klik iklan yang ada...ZZZZaaaazzzz!


nota: bila aku semakin semak kepala otak nak berfikir....lalalala


You Might Also Like

9 pesanan ditinggalkan

  1. hahaha.. biasalah bila dah lama cuti.. ting tong jugak nak mulakan kerja.. sama lah minggu nih baru dua hari terjah opis.. dah pergi kursus dua hari..

    ReplyDelete
  2. pasal tepung kek ajaib tuh akak ada stok.. kalau nak akak check agen terdekat pun boleh..

    untuk maklumat lanjut meh email izzeyda@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Cuti lama sangat pun kadang-kadang boleh buat jammed nak fikir idea apa nak tulis dalam blog kan. Hehe

    ReplyDelete
  4. owh takde dlm list tak syg ek..? hehe, saja nk bgtau..klik iklan nupnang tu takde hasil sgt..=) boleh usaha cara lain lagi mendapat income dari blog k..caiyok2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye ke xda hasil?? hehehe dah penah cash out sekali..merasa la juga..duit nuffnang..hehehe

      Delete

tinggalkan komen anda di sini ^O^