//]]>

Salam medeka

September 02, 2014

Salam..
U'oulls...Pb lately nie asyik bz je..nk up entry pun mcm suam-suam kuku je..bak pepatah hidup segan mati xmau..hihi.. Bkn niatku begitu tau..
PB NIE MMG suka dan happy setiap kali nk menulis..walaupun kadang kala tulisan kita nie xdapat perhatian orang hahaha.tp ikhlas dari hati Pb setiap coretan punya kenangannya kan..
Sempena dengan hari merdeka yang dah berlalu..Pb nak ucapkan juga salam kemerdekaan..ehh rasa macam dah up la entry hari merdeka..ermmm xpala nak ucap sekali lg juga lah..
Bila dah cuti merdeka yang agak panjang dan memanjangkan..PB pun mmg ambik kesempatan berjalan-jalan cuti2 merdeka gituw..
We'oullss ke cameron higlands tau...wweiitt..wweeiitt..jangan jelus..next entry pb kongsi lagi pic di sana..laalalala...
Nota: PB tengah rungsing mncari pengasuh untuk my baby ada yang berminat x??angkat tgn!hihihi area batu gajah..plss help me! :-\

You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^