//]]>

SEGMEN BEN ASHAARI : AKU , SEORANG BLOGGER !

September 12, 2014

BEN ASHAARI

salam..

Hari kedua join segmen en.BEN ASHAARI
nak join klin banner atas
jom jawab soalan dari segmen kali ini pula

PERANAN SEBAGAI BLOGGER

ini saya rasa segmen lebih kepada kita punya pendapat, so peranan saya sebagai seorang blogger tentulah nak menyalurkan info dan maklumat yang berguna kepada readers..zaman yang serba canggih nie tentulah lebih mudah dan senang nak dapatkan maklumat hanya di hujung jari..semuanya nak cepat aje kan ..jadi peranan sebagai blogger haruslah menyalurkan maklumat yang betul dan tepat! AWAS!ye maklumat yang salah dan berbaur fitnah boleh menyebabkan kita sebagai blogger di saman okay!


MENJADA PENDAPATAN SEBAGAI BLOGGER

pada saya sebagai aktiviti sampingan..kalau boleh kerjaya asal tak nak di lupakan..alahaii sayang pula rasa..nak tinggalkan kawan-kawan opismate..hehehe walaupun gaji tak seberapa..tp alahamdulillah pendapatan sebagai blogger hanyalah kerja sampingan saya..BACKUP PLAN, now saya mmg seorang bisness on-line (part time)..insyallah kalau boleh nak jadi bisnesswomen yang berjaya..yeaaahhh caiyokkkk!
jemput singgah FB shop saya HERE

HARAPAN 

Harapan saya sebagai seorang blogger, semoga maklumat-maklumat, pengalaman dan isu-isu semasa yang blogger kupaskan menjadi ilmu yang bermanfaat kepada semua orang dan masyarakat...bukan untuk GLAMOUR semata-mata..itu hanya sampingan ..harap-harap u'oollss yang membaca sudi FOLLOW saya juga...hehehe  ^_^



nak tahu tak MAGGIE ada keluarkan perisa terbaru??
klik HERE


nota: JOM JOIN RAMAI-RAMAI..follow kita tau...TQ





You Might Also Like

9 pesanan ditinggalkan

  1. wah macam menarik.ni..teringin nak join

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum PB..
    Datang melawat dari segmen sama.. Hehe..
    Yeah! Jadi blogger bukan untuk kejar glamour or what so ever.. Janji kita happy dengan apa yang kita buat ni betul tak? Hidup blogger! Eh, tetiba plak.. Hehe..
    Btw, kalau sudi jemput la singgah ke blog saya juga.. ^_~
    SEGMEN BEN ASHAARI : AKU, SEORANG BLOGGER !

    ReplyDelete
  3. Assalam...
    nak inform sha da nominate blog awak utk AWARD..
    tolong klik link ni yer :
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html
    sudi2kan la yer..
    TQ

    ReplyDelete
  4. semoga impian dalam bidang penulisan blog ni tercapai :)

    ReplyDelete
  5. Ros singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  6. Saya pun takut kena sama kalau tulis yang berunsur fitnah... he hehhe mari kita tulis yang elok-elok dan memberi manfaat kepada pembaca. Salam kenal dari segmen ben ashaari, follower 509

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^