//]]>

Segmen Ben Ashaari: Impianku Seorang Blogger

September 11, 2014



BEN ASHAARI

salam..

nie first time aku join segmen dr Blogger BEN ASHAARI
saya nie suka baca blog dia..
kadang-kadang jd silent reader..
kadang-kadang saya drop juga komen..hehehe
**Maaf kalau ada komen yang tak membantu..^_^


inilah saya pemilik blog "permatabiru"

siapa saya??
saya seorang ibu,isteri dan wanita yang cekal hatinya...( up diri sendiri la pula..hahaha ) okay..serius ehh
dah lebih 4 tahun menulis dan mula serius sejak 2012..blog nie tercetus dari rasa ingin mengabadikan kenangan hidup saya, anak2 dan suami..peneman saya juga di kala sedihhh dan ke bosanan..dari zaman saya mula kawin sehingga dah ada 2 cahaya mata..alhamdulillah..semuanya ada dalam nie..kenangan hidup saya..suka & duka.. Kelebihan blog saya isi kandungan yang pelbagai..bukan sahaja kisah kehidupansaya, tapi  saya selitkan info, isu semasa, hiburan, resepi..pendek kata macam-macam ada..rugi kalau u'ooullss x singgah my blog PERMATABIRU


Impian menjadi blogger??

impian menjadi blogger?? apa ekk rasanya saya nak kan pengalaman, info dan perhubungan dgn rakan maya dapat di kongsi dan di manfaatkan bersama..nak juga jadi penulis yang mampu menarik minat orang singgah ke blog saya..harap2 tercapai la impian saya tu..^_-

nota: thanks sebab bagi saya peluang join segmen ini ...



You Might Also Like

17 pesanan ditinggalkan

  1. Salam Kenal. Selamat berblogging! Chaiyok!!!

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama.
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  3. salam kenal dari orang kedah jugak! =)

    ReplyDelete
  4. Salam Ukhuwah Fillah ......... All The Best ..Happy Blogging

    ReplyDelete
  5. salam kenal.. happy blogging :)

    http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  6. salam kenal, semoga apa yang diimpikan menjadi realiti..

    www.mamaniza.com

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3

    ReplyDelete
  8. Assalam,
    salam perkenalan..
    saya blogger baru..
    harap dapat berkenalan dan menyokong saya yer...
    jemput singgah yer :
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  9. semoga sukses sebagai blogger.. Salam kenal dari alin :)

    http://alindanblog.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  10. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah
    Jazakallahu khairan kathira

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan ...
    Gud luck ye!
    sy dh follow sini, jemput ke blog saya..
    tellingstory11.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  13. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^