//]]>

Teluk Batik

September 24, 2014

salam...


akhirnya muncul juga entry nie kan..hahahaha
susah juga nak karang entry yang dah lama berlalu pergi
actually  berjalan-jalan nie mmg dah sebati dengan hidup we'ouullss..
every week ada je tempat yang nak di tuju..
walaupun kami PJJ husband & wife..pheewww..
setiap masa itu amatlah BERHARGA tau!

Nie kisah sebelum CUTI 1 MALAYSIA..ari tu
memandangkan saya akan duduk di rumah aje..
so, en.hubby belanja jalan2 sebelum tarik cuti umum lagi
boleh gituuu??

Destinasi Pilihan TELUK BATIK
tp Xmandi pun
sebab?? tak bawa baju pun
dah cakap nak JALAN_JALAN je kan..
planning last minit mmg gini REDAHHH JER

besttt u'oollss..
Ramai gilerr orang mandi..
rupanya cuti SEKOLAH dah bermula...
PB je yang tak tahu..
almaklumlah anak2 tak sekolah lagi..

sampai je sana...KALIFF pun tertido..
hai saborrr je la..
Kaliff nie dah sampai DESTINASI baru nak tido tau
atas kereta duduknya bukan nak reti diam..
anak kecil kan..
kaisara TERUJU sangat nak mandi pantai..
kesian...
NEXT tRIP ehh..anak mama

INshaaAllah...nak gie Mandi plak 
nexxxt time kalau trn sana
dari rumah saya tak jauh pun
lebih kurang 70KM aje...
sayakan di Negeri Perak Juga..

alang-alang sampai sana..
turun terus LUMUT
lepak dekat JETI tgk feri ke P.PANGKOR
tengokkk aje tau...
nak pergi lambat lagi NEXT YEAR KOT!
husband cakap TINJAU2 dulu...hahahaha

kat bawah PB serta beberapa keping moment semasa disana..
korang kalau berkesempatan singgah lah ehh..
KE TELUK BATIK




















Nota:  ini je gambar yang ade..hehehe my small FAMILY

You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

  1. kesian kaisara tak dapat nak mandi..hehe.tapi mama dah janji nak pergi lagi kan..next trip..;)

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^