//]]>

Tertinggal Enset??

September 09, 2014

morning..


u'ollss..nak kongsi sad story semalam..
bila saya tertinggal enset di opis..!
OMGGG..hidupku tak keruan..
nasib baik la..
ada penyelamat enset no 2..
yang dah berbulan i x topup kan..
berguna juga akhirnya..

selepas ambil anak kat umh pengasuh
 baru terperasan yang enset tertinggal dalam laci meja
yang selama ini i'oolss tak pernah simpan pun..

kalau petang-petang bila nak balik kerja..
saya selalu gie solat asar dulu..
mmg tinggalkan aje enset atas meja..
semalam punya kisah boleh pulak
gie simpan dalam laci..
kononnya takut org ambil..hehehe
sekali memakan diri...


korang pernah tak tertinggal enset???
bukan apa..bg PB enset nie mmg satu keperlua yang sangat penting..
nak pula..PB yang jauh di mata en.hubby..
kalau tak ber WASSUP mcm mn nak tahu keadaannya..
okay! tu je cerita pagi nie..hehe
jom buat kerja..


nota: jap lagi nk BW kawkaw..jom ikut sy BW..^__^

You Might Also Like

6 pesanan ditinggalkan

  1. yuyu pernah, nasib baik time tuh dah kawin kalau tak, mahu tidur tak basah mandi tak lena sebab tak boleh mesej sebelum tidur ...hahahahaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu xpe..mati kutu juga semalaman walaupun boleh je msj dgn second enset hahaha

      Delete
  2. Sekarang hanset dah jadi macam keperluan. Sekarang ni nak cari public phone bukan senang. Kalau terjumpa pun, belum tentu boleh berfungsi. Banyak yang dah dirosakkan.

    ReplyDelete
  3. pernah tertinggal kt rumah time nk g opis.. huhu..x keruan kat ofis.. yela..hp tu penting skarang..kot ada emergency call ke..perkara penting ke.. smpai rmh trs terkam hp..byk missed call/whtsapp masuk

    ReplyDelete
  4. Pernah tertinggal... Snggup patah balik.. Hehe

    ReplyDelete
  5. Ros pernah jugak tertinggal... tapi tak boleh nak ambil smula. sebab jauh kan.. huhu.. sabar je menanti hari esok..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^