//]]>

INSTANTSTREETVIEW

October 07, 2014

SALAM..

FENOMENA laman sosial terkini
mesti dah tahu kan..
serba canggih sekarang nie..
berita pun sekejap aje tersebar dengan
 whassapp yang cepat dan pantas

pada PB ada pro & cont
bergantung pada niat masing-masing
masa first time buka MACAM TAK PERCAYA..
dapat skodeng en.hubby dekat tempat kerjanya..
hahaha
hubby yang jadi mangsa..maappp yer...kikikiki
rupanya gmbr dalam instatstreetview tu bukan yang terkini..

bila PB tgk rupanya gambar kira2
awal bln 4 or 5 
tak de lah nak risau sangat..hehe
kang ada plak yang mengskodeng kita..hehehe



klik bawah
kalau nak try cari rumah anda...


TQ


nota: teknologi terlebih canggih...macam-macam ada sekarang...

You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

  1. Bahaya gak sebenarnya kan.. Takut ada yang salah guna.

    ReplyDelete
  2. Ramai x puas hati dgn teknologi ni..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^