//]]>

L.I.F.E

October 21, 2014



SALAM..

sibuknya PB hari-hari
nak jalan-jalan BW pelahan-lahan pun tak sempat tau..
mohon maaf yer..
hujung-hujung bulan nie..
PB always sibuk..
macam dah tak kira time..
bila beban tugas bertambah..

Alhamdulillah...
rasa happy dan syukur
even banyak kerja..
tapi rasa life kerja lebih seronok dan menyeronokkan
berbanding tahun lepas..
almaklumlah opis lama
memang i sorang aje staffnya..
xda kawan..xda opismate..
xda kerja juga..hihihi
just jaga kaunter aje..

life dekat rumah sewa sendiri pun rasa makin bagus
dah ada jiran nak buat  kawan
selepas tiga bulan berpindah sepenuhnya di perak hehehe
kaisara pun ada kawan nak bermain petang-petang..
biasalah nak sesuaikan diri di rantauan nie..
memang kena ambik masa sikit kan..
saya banyak belajar erti kesabaran
dalam menghadapi kehidupan PJJ jauh dr husband dan family..
^_^


nota: belajar dari pengalaman..jauh perjalanan luas pemandangan....positifkan minda TQ

You Might Also Like

2 pesanan ditinggalkan

  1. Lya x lma lgi hidup sebumbung dgn suami..pb ada ank x la rasa sunyi sgt

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^