//]]>

SHOPPING online

October 14, 2014

SALAM..

morning u'ooullss
mencari masa juga nak up entry
kalau di biarkan lama- lama
 mmg boring juga kan u'ooulss nak menyinggah

bosan tak singgah MY tERATAK nie??
kalau bosan2 mehh kongsi opinion nak
PB sharekan cerita apa yang u'ooullss suka baca & dengar..hehe
boleh GITUWW?? ^_^

actually nak kongsi kisah "shopping online"
macam-macam ragam manusiakan
jadi banyak juga ragam bila nak ber SHOPPING ONLINE
ada yang ok ada yang "KO"
bagi PB yang pernah dan sedang menjadi seller & buyer Online

sebagai SELLER...
pergghhh...menguji kesabaran juga yer u'oollss..
nak melayan kehendak dan menjadi CUSTOMER..
ada yang cerewet ada juga yang good-good aje..
ada yang banyak complain, ada yang xbanyak cakap..
ada yang berbudi bahasa , ada yang cakap ikut suka
SABAR JELAH.. -_-
nak mencari rezeki kan..i okay jer...^_^

sebagai PEMBELI..
hmm..PB kalau suka berkenan..ada duit dalam poket
mmg ON aje..
satu lagi shopping ONLINE nie..
kadang-kadang apa yang kita nak mmg xsama macam dalam gambar..
so, kalau tetiba sampai macam kurang elok tu
PB okay aje..jarang la nak melenting..
cuma tak nak lah penjual take advantage..
sebab PB mmg pegang prinsip.."percaya vs jujur"
sama2 membeli dan menjual..
xmo tipu..tipu..tipu..xbaekkk tau!

korang ada x pengalam bershopping online??
atau nk kongsi pendapat dan pandangan..
silalah KOMEN di bawah yer...TQ..hihihi


nota: i like shopping online...hahaha....



You Might Also Like

1 pesanan ditinggalkan

tinggalkan komen anda di sini ^O^