//]]>

Check up Kaliff 10 Bulan

November 10, 2014

salam..


Morninggggg

last week punya story
check up kaliff dekat klinik kesihatan after 2 month 
tak jejak kaki ke sana
almaklum la..
kaliff kan sihat..
just pergi untuk timbang aje..

alhamdulillah..
now.. berat kaliff dah 8 kg..
di usia 10 bulan..
nampak macam besar kan..
yess mmg besar berbanding kakak kaisara
yang sekarang berusia 3 tahun 
beratnya cuma 10kg...hahaha

agak-agak korang..
sapa lagi besar nanti??
habis la kaisara nanti 
kena buli dek adiknya..hehehe

lepas je balik check up tu lah
my baby boo
kaliff nie demam..
terus contact hubby datang jemput..
dan bawa we'ouullss balik kampung..
(sebab tu PB cuti last week)
anak tak sihat, mama tak sihat, papa pun tak sihat
story SINI

next check up..
31/12/2014
kaliff kena cucuk setahun..
harap-harap xdemam la nanti..nak celebret
BIRTHDAY FIRST years! KALIFF RIZQI


nota: rinduuuu nak BW jap lagi...mehh drop link u'ouullss....^_^

You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. alamak, saya berat2 dengan berapa bulan baby dah besar ni memang fail. tapi alhamdulillah sihat, okay la kan :)

    sedaplah nama-nama anak akak. comel je. ^^

    ReplyDelete
  2. Assalam PB,
    my Fayyadh pun dah dekat 3th baru 15kg he3
    tapi tak la isau sebab dia aktif & lalu mkn
    mungkin sebab tak reti dok diam walo seminit tu yg bdn tak naek tu he3

    ReplyDelete
  3. Hehe..xpe la dear. Aslkn beby sihat wal'afiat. Amin :D
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  4. Baru brksmptn bw cne bz semenjak pindah ni

    ReplyDelete
  5. MV last bawa syamimi masa 9 bulan ...skg 10 bulan x pegi timbang sebab temujanji 3 bulan sekali dah..berat syamimi skg 8.2 ....syamimi awal sikit dr khalif untuk cucuk setahun....21/12/2014...tak sabar nak sambut first birthdy dia...

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^