//]]>

Kembali terjebak

November 17, 2014

Salam..


morning...!
Hahaha tetiba ekk..
Nk story juga ttg AJ
Yess.it's aidijuma collection
Tetiba PB TERJEBAK KEMBALI

walaupun dh ramai yang menjadi ajarians..huhu


Mula2 dlu minat yang plain aje..

Tu pun mmg ada aj yang plain belum di rasmikan lagi...

Now..jatuh hati dengan AJ wl
Even kain keras sikit.
Tp corakkk.
Memang memikat hati PB



U'ouullss  ada yang ikut x keluaran
Tudung bawal aidijuma nie..
Siyesss kalau sekali mesti nk lagi.huhuhuhu








nota: tuan tanah nak tempekkk juga gambar..( entry agak basi dah lama peram dalam drafff) sorry...^_^

You Might Also Like

10 pesanan ditinggalkan

  1. Ramai nya yang dah terjebak dengan AJ ni ye..Ramai yang kata kain nya berkualiti..harga pulak mampu milik..sebab tu jadi kegemaran ramai..heheh

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini sis....lawanya tudung aidijuma...saya pun dah terjebak dengan tudung bawal kembali....hehe

    ReplyDelete
  3. cntik aj walau keras tp oklah..hihih.. WL dgn hrga standard =)

    trima kasih kak utk komen di entry dana meow..

    ReplyDelete
  4. haha..
    cantik
    lya just ada 2 je koleksi AJ. tu pon y lama

    ReplyDelete
  5. mv pun terjebak....sedih last week punya keluaran mv x dpt hbs stok

    ReplyDelete
  6. wah,nampaknya dah ramai yang terjebak dengan AJ ni..IbuNoey ni nasib baikla jenis yang kurang sikit pakai bawal sebab selalu pakai yang ada awning je..kalau tak,memang shopping AJ je la kejanya..hehe..

    ReplyDelete
  7. Skunk ni dh mcm2 coraknye tp cikna still de selai je tu pun plain je,huhuu....^_^

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^