//]]>

Pindah Rumah

December 16, 2014

salam..

morning..
pindah rumah??again n again..
ohh no no no..
rezeki tak lama dengan rumah yang PB duduk sekarang
sedih sangat..
tapi di luar jangkaan kita..
rumah sewa je pun..bukan rumah sendiri
terpaksa la keluar juga..

actually baru je duduk bulan Julai Hari tu..
berapa bulan ekk..
ermm hampir 5 bulan je..
baru-baru nie dapat tahu
tuan rumah dah jual rumah tu..
dan pembelinya jiran rumah depan aje..
semuanya masih dalam proses...tp 
biasalah..kebarangkalian nak terjual tu tinggi...
sob..sob..sob...

nasib baik we'ooullss baik aje dengan jiran tu..
last week ada bincang sikit-sikit..
decided nak tukar rumah je..
dengan tuan baru tu..so, tak payah nak pindah jauh-jauh cari rumah bagai..
just..angkat barang tukar rumah je..
tp still dapat bayangkan keletihan berpindah tu..
hope tuan rumah yang baru tak ada halangan lah
untuk kami tinggal situ..
almaklum lah en.hubby jauh..
susah la pula nak mencari rumah yang  baru dan lain..


nota: mudah- mudahan urusan berpindah rumah nie di permudahkan..-_-

You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. moga dipermudahkan urusan PB. memang letiih nak berpindah ni.. Ros sendiri pun dah rasa,

    ReplyDelete
  2. alahai kesiannya asyik berpindah...baru 5bulan tu...semoga semuanya lancar ye PB

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^