//]]>

Kisah Kaisara

January 07, 2015

salam...

dah lama rasanya tak berceloteh di sini..
rindu sangat nak menulis..
karangan 1000 patah perkataan...hahaha
korang jangan bosan plakk..membacanya...^_^
nak story tentang my baby boo..
Nur Kaisara...

rasa nak kongsi kegembiraan PB..
sebab my little princess dah nak start sekolah u'ooullss
anak excited...Emak pun tumpang sekaki..
Kaisara akan mula masuk TABIKA KEMAS

alhamdulillah..
dah settle mendaftar pada 5/01/2015 ari tu..
harap-harap anak saya tak la buat perangai..
malas nak bangun pagi..hehehe
mmg dah lama ada penyakit mls bgn pagi tu..
pagi2 kalau nak hantar rumah pengasuh..
mmg kna kejutkan awal-awal..
kalau tidak alamatnya PB mmg lewat la masuk keja..

nak tunggu dia bangun mmg "take time" hehehe
katanya 
"kakak ngantok lagi la mama'
" kakak tak nak pergi umah acik Ro la mama"
" kakak nak tido lagi la mama"
dan macam-macam lagi alasannya...hahaha

semoga tahun baru nie..
lebih semangat la anak mama nie ekk!
sebab dah siap beli beg sekolah "FROZEN"
Baju sukan, kasut sekolah, pensel box "hello Kitty"
semuanya dia yang pilih...-_-
itulah anak saya "kAISARA"

nota: minggu depan baru start sek..jgn menangis ye sayang...korang...cukup x 1000 patah perkataan??hehe




You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. Assalam PB,
    congratz yer
    syoknya anak uols dah school
    anak iols belom lagi
    tak sabor rasanya he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..alhamdulillah dah semangat nk gie sekolah..hantar je la..hihi

      Delete
  2. fuhh kita belum kawen jd tak tau feel tu mcm mana, huhu

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^