//]]>

Oh kaisara

January 15, 2015

salamm..


morning...
dah ramai yang udate dapat BRIM yer..
alhamdulillah...
iii'ooullss xdapat pun lagi...okay sobsobsob..
tp yang pasti 
GAJI + BONUS majikan bayorr awal..
hurray...Hurrayyyy...hehehe
over tau!haha

actually nak sembang sembang je entry pagi nie..
all about my gurlz "kaisara"
bukan main lg ekk tuan tanah...
sejak 4 hari menghantar kaisara ke sekolah..
okay baru 4 hari yer u'oolss
kaisara dah pandai Baca Doa makan...
ada improvement okay la kan..

hari pertama sekolah...
macam-macam dia nak cerita..
dan yang paling penting "she a good gurlz"
xda nak nangis-nangis..nak sedih-sedih or meragam
 xnak ke sekolah  ke apa kan..
dan soalan pertama PB 
"hari nie cikgu ajar apa kat sekolah?"
dan jawapannya..
"hari nie kakak belajar makan mee"
kelakar pulak rasa...hihihihi

yess..kaisara baru 4 tahun..
macam cepat kan PB hantar anak ke sekolah..
tp PB xda memaksa anak untuk belajar..
lebih kepada mengenali rakan sekeliling
PB nak kaisara boleh terima keadaan sekeling..
bukan sekadar duduk terperuk dalam rumah..
yang tahu main..main..dan main..

lagipun PB rasa as a mummy yang bekerja..
anak2 mmg terpaksa berdikari..
bawa & jaga diri sendiri di rumah pengasuh..
so, sekolah adalah pilihan terbaik PB untuk kaisara..
moga2 anak saya cepat melalui proses pembelajaran...

nota: kesian kaliff..sorang2 je dekat rumah pengasuh...xda kawan...-_-




You Might Also Like

5 pesanan ditinggalkan

  1. selamat tga hari..hehee..ambooi laju update blog ye :D

    ReplyDelete
  2. Bagus juga hantar anak ke sekolah awal. Cepat sikit dia biasakan diri dengan suasana persekolahan

    ReplyDelete
  3. Assalam PB,
    iols pun ingat nak hantar fayyadh school tahun ni (3thn)
    tapi ayah dia kata awai
    so tunda tahun depan (4thn) he3

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..
    hebat lah, walaupon bru je seminggu sekolah dh ada improvement..
    xpelah kaliff...nanti leh jadi anak asuh kesayangan.. hehe

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^