//]]>

SELAMAT TAHUN BARU 2015

January 01, 2015

MORNING...

WELCOME 2015
2014 DAH PUN BERLALU..

selamat tinggal 2014 
sarat dengan kenangan pahit dan manis
mudah-mudahan tahun baru
memberi seribu makna buat PB sekeluarga

azam tahun baru??
macam biasa...
my wish...

1. nak jadi isteri, ibu dan anak yang baik dan terbaik...i luv u papa..^_^
2. doakan permohonan pertukaran PB di permudahkan dan di percepatkan..amin..
3. kewangan yang lebih stabil- more too saving...chaiyokkk!
4. target nak beli rumah..Insyallah kalau di izinkanNYA..
5. ermmm .....

ehh tetiba banyak plak nak wish tuk tahun 2015
bukan sekadar wish...tp disusuli dengan usaha, doa dan tawakal..
agar impian menjadi kenyataan...hehehe

apa azam u'ooulls tahun 2015 nie?
mehh kongsi2 dengan PB
wishlist nie PB kna draff dalam buku..
supaya senang tengok
agar target tercapai..hehe
JOM SAMA2 DRAFF U'OOULSS


**KNA TAMBAH LAGI NIE WISHLIST 2015...APA EKK??HIHI
** today is public holiday..new year...lalalla

nota: moga semuanya lebih baik dari hari semalam...amin....

You Might Also Like

8 pesanan ditinggalkan

  1. Assalamualaikum

    SELAMAT TAHUN BARU 2015

    Bersama-sama lah kita mendoakan kesejahteraan dan kemakmuran bagi seluruh negara dan seluruh dunia. Semoga 2015 ini akan menjanjikan kebahagiaan untuk semua... amin...

    ReplyDelete
  2. Selamat tahun baru PB.. Moga tercapai azam 2015 tu yer;)

    ReplyDelete
  3. mama lynn nak invite teman2 blogger join GA mama lynn. opening untuk tahun 2015 ni. hope kawan2 dapat bg support.


    http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2015/01/giveaway-saya-nak-larome-apple-stem.html

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru juga buat PB

    ReplyDelete
  5. Assalam PB,
    rajin uols list azam yer
    iols ni rasanya macam takderla berazam pun he3
    teruk kan3 he3

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^