kembali bekerja

February 23, 2015

salam..

good morning..
selamat kembali bertugas..
no more mood in CNY yer..hehehe
alhamdulillah..mood bercuti juga sudah selesai..
ho ho holiday continue on next year pulak..

nanti saya akan update 
perjalanan, kenangan dan pengalaman
kami sepanjang my ho ho holiday
3h 2m dekat penang sajor...kikiki

orang cakap jauh perjalanan luas pemandangan kan...
yupp..PB mmg setuju sangat
walaupun penang bukanlah jauh sangat
tapi..banyak pengalaman yang we'oullss dapat..
setiap perjalanan berlainan ceriteranya
berlaianan pengalamannya
setuju takk??

tgu tau next-next entry pb akan story mory...^_^

kalau dah cuti banyak-banyak hari ni..
mood bekerja nie mmg bersemangat lebih..
nak siapkan semua kerja hari ini juga..!
kalau dah serasi dengan tempat kerja..
bangun pagi pun dah tak bermalas-malasan...:)

SELAMAT PAGI KAWAN-KAWAN...


NOTA: nak BLOGWALKINg sehariannn TODAY..jom FOLLOE Pb..:P



You Might Also Like

7 pesanan ditinggalkan

  1. Bestnya pergi bercuti! Tula..lepas lama bercuti rasa lemau sikit naik keja. Hihi..

    ReplyDelete
  2. Selamat kembali bertugas kepada tuan blog... kembalikan semangat seperti selalu tu.... dan boleh lah update cerita cuti2 tu nanti... kami menanti yer

    ReplyDelete
  3. Syok bercuti...
    walaupon dekat..ok lah..
    lya x kemana pon..sbb fasya krg sihat

    ReplyDelete
  4. Salam singgah sini...seronoknya bercuti...dan selamat kembali berkerja sis...

    ReplyDelete
  5. Ok,IbuNoey tunggu citer best kat Penang tu..cepat2 update tau..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^