//]]>

BirthDAY GirLZ

March 03, 2015

salam..

selamat pagi...
fefeling sesegar Embun pagi..
cewaaahhhh...
segar la sangat...

MAC bulan yang di nanti we'oullss
esk birthday Girlz..
NUR KAISARA INSYIRAH
alhamdulillah...
kaisara 4 tahun sudah!
dah besar anak Mama..

dah plan nk belanja gurlz-gurlz..
KEK FROZEN 
makan ramai-ramai dekat sekolah..
tapi...
ehh berTAPI pula...

ermm tunda ke next week sebab 
en.hubby xda minggu nie..
janji tetap janji kan...
asalkan ada...





anak-anak membesar cuma sekali..
kalau boleh nak dia ingat..
MAMA & PAPA selalu belnja makan kek
setiap kali birthday dia..hehehe

walaupun mungkin dia tak ingat...-_-

**last week masa pergi kursus bersama H.M TUAH ISKANDAR..PB teringat kata-katanya..
"anak-anak membesar cuma sekali..kalau anak-anak asyik dengan dunia BATMAN,ULTRAMAN, SPIDERMAN, FROZEN, dan lain-lain APA SALAHNYA..sekali sekala turutkan..bagi apa yang dia inginkan..." sebab 10 tahun  ke 20 tahun lagi dia tak kan meminta atau menyebut lagi semua tu..dan kita pasti merinduinya...^_^

PB setuju sangat dengan kata-katanya..
mungkin ada yang tidak setuju..
pendapat masing-masing kan..PB tak kisah
sebab PB mmg dah merindui zaman kaisara baby dulu-dulu..
ahhhh..kenangan manis...
kaisara suka sangat dengan FROZEN...
walaupun PB tak pernah bg dia tgk pun cerita FROZEN dekat TV..hihihi
mungkin sebab itu dunia kanak-kanak zaman sekarang...


nota: Lusa Pula..our aniversary...ke...??cer teka.......cer teka??




You Might Also Like

6 pesanan ditinggalkan

  1. teringat zaman kekanak dulu... tak pernahlah dapat sebarang mainan tu... sebagai ganti mak bapak tak pernah melarang saya beraktiviti luar yg lasak seperti masuk hutan dan mandi sungai walaupun masih kecil... memang sesekali kena bantai tapi tu tak mengurangkan kebenaran untuk ke situ.. jangan halang minat anak2 selagi tak menyalahi agama

    ReplyDelete
  2. Assalam PB,
    HAppy birthday kakak kaisara
    moga sentiasa dalam lindungan & rahmat Allah
    AMIN

    ReplyDelete
  3. Wah kek frozen yer. Nanti nak tengok kalau dh beli ye

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir kysara..

    msti happy dpt kek frozen kan.. musim frozen x habis lagi.. hehe

    ReplyDelete
  5. hypee,,salam kenal kak,,
    ,,
    wah dapat kek,,
    insyaallah diaorang akan ingat sampai besar :)
    kak,,saya nak share sikit,,guru saya pernah ajar,,ni saya nak share ni,,,,hihih
    akak,,,ajar lah anak akak,,something kemahiran yang tak semua orang boleh buat,,,macam hantar gi kelas,,,muzik,men piano,kelas melukis,kelas seni,kelas hafazan,,dan sebagainya,,pilih salah satu la,,tujuannya nak bgi anak anak nnti ada lebih sikit dari kawan-kawan lain,,so confident dorang lebih tinggi,,,cthnya,,,dia boleh men piano,,kawan kawan takleh,,so ada kelebihan n different sikit kat situ,,tu yg guru saya pernah ajar lah,.,,,hihih,,sorry komen panjang hihihi

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday sara...semoga jadi anak yg solehah..suka ayat HM tue....sebab tue MV akan turutkan kemahuan anak sebab bukan selalu dia nak mcm tue....mkaisara ni peminat frozen mcm wani..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^