//]]>

kek birthday Kaisara

March 19, 2015

salam..

Birthday kaisara dah pun berlalu..
walaupun celebrate lambat beberapa hari
tapi tetap juga ada..
bukan senang tau u'oussl
Pb nak mencari Frozen cake last2 minit nie..

ingatkan nk beli kek biasa aje,..
rupanya dia dah pandai nak request2 plak..
"FROZEN CAKE" Katanya...

so..terkapai2 juga mencari..
sbb last minit oder..
dapat la gambar frozen yang mana ada je..
tak kisah la kan..janji FROZEN..hihi
PB pun bukan tahu sangat Frozen2 nie...
dapat la gambar elsa..tu..

Actually mmg plan asal nak bg kaisara bawa kek ke sekolah..
last2 papanya col cakap buat makan dekat rumah je..
jemput kakak ipar PB  & anak2 nya aje..
menu?? ehhmm..sesedap anak tekak sendiri..
PB balik jer kerja terus masak-masak sediakan apa yang patut..
PB buat ari jumaat coz en.hubby nak balik awal kedah...
kejarkan kerjanya yang banyak tertangguh...

so menu simple je..speghetti + koew teow goreng (kak ipar bawa),
kentang, nugget dan ada sedikit jajan..
yang penting untuk kaisara topi birthday girlz + belon..
hehehe
PB mmg selalu belikan pun..
suka tengok anak2gembira..
setahun sekali jer..PB selalu cakap dekat kaisara..hehehe ^_^

jom tgk anak dara PB nak selfie dengan keknya...
dah potong pun tetap nak juga
tiup lilin berkali-kali..
layankan ajelah kerenahnya..
























**semoga menjadi anak yang bijak dan cerdik...happy birthday NUR KAISARA INSYIRAH...


NOTA: tgu next birthday KALIFF dan EN.HUBBY kongsi bulan yang sama...

You Might Also Like

3 pesanan ditinggalkan

  1. Assalam PB,
    aloooooooooooooooo
    nampak santek sangat anak dara ni tau3

    ReplyDelete
  2. semoga jadi anak yg soleha ya kaisara....cantik kek..

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^