pindah rumah

March 26, 2015

salam..

selamat pagi..
tuan tanah kejap ada kejap tak de..
hari nie muncul lagi...
lalalala

nk khabarkan  PB nak kena pindah rumah
hujung minggu nie..
bukan sebab kena tukar..
tp sebab tuan rumah dah jual rumah T_T
sedihhh..

tak sampai setahun pun duduk rumah tu..
rezeki tak lama di situ...
tp PB masih tgl di kawasan yang sama
pindah depan rumah je...
xdela sampai nak kena sewa lori bagai..heee

tapi letihnya tetap sama je kan
macam orang berpindah
dah mula kemas sikit-sikit...
sepatutnya PB pindah next month..
tuan baru pulak tak sabar-sabar nak masuk rumah itu
last week baru decide..

we'oulss tukar rumah hari yang sama je this week
sebabnya orang yang beli rumah PB sewa tu
jiran depan rumah juga..kenkawan juga...
dia masuk rumah PB..PB pindah ke rumah yang diaorang sewa tu
inilah nasib penyewa rumah...
nak beli tak mampu lagi...
sewa je la..-_-



nota: mudah-mudahan urusan pindah rumah PB di permudahkan...ada yang nak datang tolong tak??

You Might Also Like

4 pesanan ditinggalkan

  1. sama laa kita... berpindah randah bila nak beli rumah tak mampu :( huhuhuuu

    ReplyDelete
  2. Salam singgah petang PB....semoga d permudahkan yer....Diana pula tgl kat perumahan yg d sediakan pihak majikan....hihi...

    ReplyDelete
  3. sabarlah yunk...huhu kita pun tak mampu beli rumah mahal sgt dah...skg tuan rumah pulak naikkan sewa...gst katanya....

    ReplyDelete
  4. Assalam PB,
    semoga segalanya dipermudahkan AMIN

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda di sini ^O^